Wednesday, December 1, 2010

UTOPI på Sci-fi-mässa

Det gör mig ont att berätta att det galaktiska rymdimperiet fortfarande förtrycker nördbefolkningen. Jag minns väl hur imperiets makt bröts, jag minns en glad fest med skogsapor som trummade, muntra spöken och ett mysigt likbål. Det var länge sedan nu. Uppenbarligen har imperiets makt återställts, för de var ta mig tusan överallt på Science Fiction-mässan som gick av stapeln nu i helgen. Som tur var fanns det goda krafter på plats också. Den rebelliska Utopiredaktionen såklart!

Geeks and freaks, the good the bad and the ugly! Vilken tillställning! Trots den ständiga närvaron av stormtroopers så var stämningen på topp! Förutom horderna av nördiga humanoider så gästades mässan av besökare från urtiden, yttre rymden och vår egen barndom. I detta hav av levande fantasi spred vi budskapet om den sköna nya serievärld som står för dörren 2011. Många nya prenumeranter blev en del av vår Utopi, och många gick hem med en ny seriebok under armen. Vi var bland vårt eget folk och de var med oss.

Saker jag lärde mig på Science Fiction-mässan:

*Edward Furlong är kort, verkar ha festat mycket de senaste åren, och har fortfarande likadan röst som han hade när han brände runt på en trimmad moppe med Guns n´Roses på högsta volym.

*Robert Englund vet hur man klär och för sig. Classy!

*Na´vis är snyggare i verkligheten än på film.

*Prinsessan Amidala har klonat sig själv och finns i många versioner.

*Christina Lindberg är fortfarande het.

*Nördföräldrar för kulturen vidare till nördbarn.

*En del nördar tror på UFO:n och gillar att prata om dem.

*Det finns riktiga satanister med riktiga pentagram tatuerade i pannan.

Tack, alla nya och gamla vänner, för en fantastisk mässa!


Demonförläggaren Fabian Göransson vinkar till folket.


R2D2 brummade runt och spexade. Jag tycker att han tog väl mycket plats, det verkar som om kändisskapet har stigit honom lite åt huvudet.


Rymdimperiets makt var ständigt närvarande, och i händelse av att någon skulle glömma bort dem så höll de en parad ett par gånger om dagen.My little Pony. Du luktar så gott och din man är så glänsande fin. Nyansen av lila, med en skimrande hinna av stjärnstoft. Dina vackra ögon, ryggens kurva som övergår i den perfekta baken, din näpna lilla mule. För bara 75 spänn, och man fick en borste på köpet! Du står i hyllan i min atelje nu. Vi ska ha så mycket kul tillsammans!

Rapport från Karl Johnsson

2 comments:

  1. Fint rapport, men finast är nog kanske att du köpte en My Little Ponny. <3

    ReplyDelete