Friday, May 4, 2012

Så här går det om man har för stor hjärna:

Då blir det som Jesse Moynihan att man gör en lång webserie om alien-gudar som kommer till jordens gryning för att upprätta en civilisation och intrigera med andra gudar och jordiska väsen om vartannat. Mycket noggranna men naiva teckningar och blandning av högtravande metafysik och massa "fuck you shit eating retard". Plus väldigt roligt och begåvat. Forming heter serien och här har ni LÄNKEN.


Tecknaren Jesse Moynihan har tecknat för bl a Vice Magazine och boken Forming kommer snart att ges ut på engelska kultförlaget Nobrow. Tack Jeret för tipset!

//Fabian

3 comments:

 1. Hej! Apropå nåt helt annat. Jag gjorde min första beställning av Utopi den 18 Mars. Jag valde att börja min prenumeration med 5:e numret av Utopi, valde faktura som betalningssätt och man skulle få med boken Inferno på köpet.

  Ingen tidning eller bok har kommit än.
  Så jag gjorde en ny beställning för ca 10 dagar sen. Jag valde samma sak. Fast jag betalade hela summan direkt istället. Tänkte att det kanske skulle gå lite snabbare då.

  Blir tacksam för ett svar.

  Mvh //Irina

  ReplyDelete
 2. Hej Irina!
  Din beställning är med sörsta sannolikhet på väg om du inte redan fått den. Ska kolla upp detta och återkomma, kan jag mejla dig?
  hälsningar
  //Fabian

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Du behöver inte mejla mig.
  Daniel Sestrajcic har redan gjort det och har sagt att det är fixat nu. :)

  Mvh //Irina

  ReplyDelete