Monday, May 21, 2012

Prenumerera för 199kr och få Umbra!

Ja, det du läste i rubriken är helt sant, men det är ett tidsbegränsat erbjudande.

Från måndagen den 21 maj till och med onsdagen den 23 maj så kan du teckna en ny prenumeration på Utopi magasin för endast 199kr och få den episka serieboken Umbra av Elin Fahlstedt!Vad döljer sig egentligen på den förbjudna avdelningen i klosterskolans bibliotek? Föräldralösa Ethel är besatt av att finna sanningen - om sitt förflutna, sina föräldrar, och om vem den mystiska figuren på fotografiet egentligen är. Så en dag upptäcker hon porten till landet Umbra, där hon möter den gåtfulle demonen Batra.

Umbra är den värld dit människornas skuggor kommer om natten. Där finns vänligt sinnade varelser, som Räven och Tisteln, men också den farliga Fågeldrottningen. För att finna sanningen riskerar Ethel sitt eget och sina vänners liv.

Elin Fahlstedts debutseriebok Umbra är en tidlös berättelse i samma tradition som Den oändliga historien, Det blåser på månen och Alice i Underlandet. Hon blandar otvunget uttrycket från klassiska sagoboksillustrationer med japansk mangastil och skapar ett fantasifullt och fängslande äventyr. Det är som om Miyasaki och Sven Nordqvist gift sig, med Hans Arnold som vigselförrättare.Elin Fahlstedt är född 1990 och uppvuxen på Gotland. Umbra är hennes första serieroman. 2010 vann hon Opal förlags barnbokstävling med berättelsen Önskeprickar som gavs ut av samma förlag våren 2011. Om du vill ha mer av Elin och hennes fantastiska bildvärld så kan du kika in på hennes blogg.

För att komma till prenumerationserbjudandet kan du klicka HÄR.

No comments:

Post a Comment