Wednesday, April 6, 2011

Håll i hatten...... kära vänner, kan ni tro att självaste Nöjesguiden skriver om Utopi, och dessutom i så välformulerade ordalag från Isabelle Ståhl att man rodnar. Läs artikeln här på nätet, eller plocka upp en gratistidning på stan.

HÄR är länk till artikeln.


6 comments:

 1. Jag har fortfarande inte fått mitt nummer av utopi, jag fattar inte vad som kan ha hänt?

  ReplyDelete
 2. Jag förstår inte varför Huldran får så bra kritik. Är det för att det är en "novelty" på svenska seriemarknaden att två killar har sex? Den är inte "mästerlig" och sexscenerna är inte "geniala". De ser i bästa fall komiska ut, i värsta uppväcker dessa inga känslor överhuvudtaget. Det ser ut som Zelda som har sex med sin icke-pojkvän. Storyn saknar djup och engagemang.
  Var meningen med Huldran att göra en erotisk serie för dagisbarn? I så fall har den lyckats. Men jag håller mig till Alan Moores "Lost Girls" och japansk våldsporrmanga när jag vill ha välskrivna och välritade porrserier.

  ReplyDelete
 3. Jag ÄLSKADE första numret, och är numer prenumerant.
  Ni har för övrigt fått en kort, men jättefin recension i Expressen också: http://www.expressen.se/kultur/1.2387675/en-episk-eskapism, jag håller med om varenda ord!

  ReplyDelete
 4. ...Tyckte f ö att Huldran var grym. Lite slarvigt tecknad här och där, men ändå bra. Keep it up, mer porr/erotik! Kanske nästa projekt, en tecknad porrtidning med svenska kvalitetsserier?

  ReplyDelete
 5. Huldran var en av de absolut bästa serierna i tidningen, och jag hoppas att den står för vad tidningen kommer att vara i framtiden, vågad, vacker, poetisk och sjukt underhållande! Lina N är själva definitionen av ett geni: hon gör det ingen ens har tänkt på förr, och hon gör det virtuost.

  Ho Hpax eller vad du heter: Va bra att du hittar ditt djup och engagemang i din japanska våldsporr, du kan ju ge bort Huldran till din egen unge när den kommer i dagisåldern.

  /Marcus M

  ReplyDelete
 6. Nej Marcus du missförstod mig. Jag trackade inte på Linas tecknarstil. Enda problemet jag har är att den serien marknadsförs som sexserie. En sexserie är menad att upphetsa, lika mycket som man förväntar sig att en skräckserie ska skrämma en. Jag blev inte upphetsad, inte heller mina bekanta som jag frågat ifall de finner serien sexig. Det har inget att göra med att det var bög-/zoomorfsex för jag har sett mer extrema grejer. Tecknarstilen är så pass opassande för ambitionen att skriva en sexserie att dagisbarn kan läsa den utan att förstå något och få men för livet. Det var det jag menade.

  Det är som om en hårdrocksbands platta marknadsförs som pop, bara för att de har dansanta synthmelodier på refrängerna. Istället för att lura konsumenten bör förlaget och tecknaren kalla den för vad den är istället, en fantasyserie med sexinslag.

  ReplyDelete