Friday, December 21, 2012

Ge bort en prenumeration med julkort

Vill du ge bort en prenumeration men saknar ett passande julkort att lämna över? Skriv ut Emil Maxéns fantastiska julhälsning från Utopi på fint papper och komponera ett meddelande med traditionell penna.

Du har väl inte missat att du kan teckna en prenumeration för 199kr (ord. 299kr) och dessutom få en premiebok på köpet att ge bort eller behålla själv! Läs mer här om hur du tecknar en prenumeration och vilka premier som finns tillgängliga!

Bilden nedan går utmärkt att spara, skriva ut och använda som julhälsning! Klicka på bilden för att komma till den högupplösta versionen, högerklicka och välj "Spara som..".

God Jul!



Thursday, December 13, 2012

Utställning med Aurora Walderhaug

Utopi magasins Aurora Walderhaug ställer ut på Stockholms Stadsbibliotek. Gå och se de makalösa originalen till hennes dråpliga serier om den grymme liemannen. Vernissage den 17 december klockan 18:00.

//Fabian

Monday, December 3, 2012

Utopis Julkampanj

Vad är julen utan omtänksamma gåvor, mysig läsning och spänning? Du behöver inte svara på frågan då den mest var tänkt som en inledning till det här inlägget; något som skulle fånga ditt intresse.

Men, du kan kombinera alla tre kriterier nämnda ovan genom att ge bort en prenumeration av Utopi magasin till nära och kära, eller dig själv! Om du inte känner till vad Utopi är så kan jag kort och gott berätta att det är sveriges bästa seriemagasin för science fiction, fantasy och skräckläsning! Några av sveriges främsta serietecknare: Lina Neidestam, Kim W. Andersson, Lisa Medin, Karl Johnsson, Peter Bergting, Sofia Falkehnhem och många fler bjuder på underhållning som får dig att tänka, fantisera och drömma dig bort.

Fram tills 31 december* kan du teckna ett års prenumeration av Utopi magasin för endast 199kr (ord. 299kr) och dessutom välja av följande premier utan extra kostnad!
(*Om du önskar dig en prenumeration i julklapp men blir djupt sviken av de du trodde älskade dig så vill vi ge dig en chans att ändå utnyttja detta fina erbjudande.)


  • Oblivion High av Johanna Koljonen och Nina von Rüdiger - Äventyrsmanga för alla åldrar.
    När den japanske utbytesstudenten Nix börjar högstadiet i Upplands Väsby, vänds livet där upp och ner för vännerna Nin och Soon-Mi.
  • Alena av Kim W. Andersson - Skräck, vänskap och romantik - Passar de lite äldre.
    Alenas liv är ett rent helvete. Sedan hon börjat på en snobbig internatskola trakasseras hon varje dag. Bästa vännen Josefin tänker inte låta Alena ta mer skit. Inte från kuratorn eller rektorn, inte från någon på den där vidriga skolan. Om Alena inte slår tillbaka så kommer Josefin ta saken i egna händer. Det finns bara ett problem. Josefin har varit död i ett år.
  • Maran Pin Up-kalender av Lina Neidestam - Här blandas folksagor och erotik med en ljuvlig tecknarstil i en kalender för 2013 med nya illustrationer från Marans skapare.
    Vi rekommenderar att personen som får Marankalendern är 15+ och inte finner tecknad erotik stötande.
För att ge bort en prenumeration, skicka ett mail till pren@utopimagasin.se där du skriver:
  • Namn och adress som prenumerationen ska tecknas på och namn samt adress som fakturan ska skickas till. 
  • Fyll i om prenumerationen ska börja med förra numret (nr 6), innevarande nummer (nr 7), eller kommande nummer nu i december (nr 8).
  • Skriv också vilken premie som önskas, Oblivion, Alena eller Maran, och om den ska skickas med prenumerationen eller till dig själv. (Det stämmer, man kan ge bort till andra och sig själv på samma gång!) Om du inte fyller i någon premie så skickas Oblivion High.
För att teckna en prenumeration till dig själv, fyll i vårt prenumerationsformulär HÄR! Om du inte fyller i någon premie så skickas Oblivion High.

GOD JUL!